Udruga „RTL pomaže djeci“ sudjelovala je na 28. Večernjakovoj biciklijadi i primila svoju prvu donaciju od T-Mobile-a

Predsjednik Uprave T-Mobile-a, gospodin Rathgeber, predaje donaciju Sanji Doležal Večernji list, jedan od osnivača Udruge „RTL pomaže djeci“ pozvao nas je da sudjelujemo na 28. Večernjakovoj biciklijadi. Udruga je iskoristila priliku pa je upoznala građane sa svojim aktivnostima i započela prikupljati sredstva za projekte koje će podupirati, tako što je prodavala proizvode RTL Televizije (3.335,32 Kn).

Zvijezde RTL Televizije i Fifi

Zvijezde RTL Televizije (iz Zabranjene ljubavi, Bibinog svijeta, Exploziva i dr.) aktivno su podržale akciju tako što su zabavljale mlade posjetitelje. Najveće iznenađenje na našem štandu, namijenjeno onim najmlađima, bio je posjet Ninja kornjača i Fifi koji su podijelili poklone i igrali se s djecom.

Kad se male ruke slože…

Dan je završio na biciklijadinoj pozornici gdje je naša ambasadorica, Sanja Doležal primila od predsjednika Uprave T-Mobile-a gospodina Rathgebera donaciju u vrijednosti 25.000,00 Kn. Ova donacija će nam između ostalog omogućiti potporu projektu u Osijeku koji će provoditi Udruga Breza. Kao zahvalu T-Mobile-u za našu prvu veliku donaciju, gospodin Rathgeber je dobio veliki šareni pano koji su oslikali naši mladi posjetitelji.

Posebne zahvale našim sponzorima na ovom događanju:

DONIRAJTE SREDSTVA POZIVOM NA BROJ
CIJENA POZIVA 0,83 EUR s PDV-OM