„RTL pomaže djeci” donirao opremu za provođenje projekta “znamo da možemo” udruzi za poticanje razvoja djece i mladih s posebnim potrebama “SRCE”

„RTL pomaže djeci“ donirao vrijednu opremu Udruzi za poticanje razvoja djece i mladih s posebnim potrebama „SRCE“ za projekt „Znamo da možemo“. Svibanj 2008. – Sanja Doležal, ambasadorica Udruge „RTL pomaže djeci“, posjetila je Udrugu „SRCE“ u Sv. Ivanu Zelini i razveselila djecu i mlade s teškoćama u razvoju članove Udruge opremom za provedbu projekta „Znamo da možemo“. Oprema je uključivala keramičku peć, posebne dodatke koji olakšavaju rad djeci s teškoćama u razvoju, hladnjak i materijal za izradu predmeta od keramike. Djeca su bila oduševljena Sanjinim dolaskom i s veseljem su je uputila u sve tajne izrade predmeta od keramike. Za uzvrat, Sanja je s djecom pjevala i plesala i jedva uspjela otići iz Udruge u kojoj je stekla nove, vrlo posebne prijatelje.

Mali kreativci na djelu

Sanja u udruzi “SRCE”

Odbor za odabir projekata Udruge „RTL pomaže djeci” odabrao je ovaj projekt za financiranje na sjednici u veljači 2008. Udruga za poticanje djece i mladih s posebnim potrebama „SRCE“ zatražila je pomoć od Udruge „RTL pomaže djeci” za nabavu opreme za provođenje projekta „Znamo da možemo“ koji će omogućiti provođenje radionica za djecu s posebnim potrebama. Cilj je projekta poboljšanje kvalitete života djece i mladih s teškoćama u razvoju i njihovo osposobljavanje za samostalan život. Udruga „RTL pomaže djeci” iznimno je zadovoljna što je uspjela donijeti osmijeh na lica članovima Udruge „SRCE”.

DONIRAJTE SREDSTVA POZIVOM NA BROJ
CIJENA POZIVA 0,83 EUR s PDV-OM