Rezultati kampanje „Budi mi prijatelj“ – Društvo sportske rekreacije Knin dobilo je sportsku opremu

U petak, 7. ožujka 2008., u dvorani kninske srednje škole održana je revijalna malonogometna utakmica Društva sportske rekreacije iz Knina „Sport za sve“. Povod za utakmicu bila je nova sportska oprema za članove Društva, djecu iz malonogometne sekcije. Humanitarna udruga „RTL pomaže djeci“ u sklopu kampanje „Budi mi prijatelj“ i uz pomoć mnogobrojnih donatora prikupila je sredstva potrebna za nabavu sportske opreme za djecu iz Društva.

Djeca na terenu

Zahvaljujući mnogobrojnim velikodušnim donatorima kampanje „Budi mi prijatelj“, kao i kumu projekta Ćiri Blaževiću, koji je vrlo uspješno promovirao projekt „Sport za sve“, djeca iz malonogometne sekcije Društva sportske rekreacije iz Knina dobila su dugo željenu sportsku opremu u vrijednosti 33.600 kn. Nova oprema omogućit će im adekvatan rad i treninge jer, kako je Ćiro rekao tijekom svoga posjeta Kninu i djeci iz Društva, žalosno je vidjeti djecu s toliko entuzijazma i volje bez elementarnih stvari za igru i trening. Ovoga puta djevojčice i dječaci s ponosom su istrčali na teren i odigrali revijalnu utakmicu u novoj opremi. Trener djece izrazio je veliko zadovoljstvo doniranom opremom koja će i njemu i djeci uvelike olakšati treninge.

DONIRAJTE SREDSTVA POZIVOM NA BROJ
CIJENA POZIVA 0,83 EUR s PDV-OM