Verboton aparat za osnovnu školu V. Parać, Solin

O projektu: Projekt se odnosio na kupnju Verboton aparata. Radi se o elektroakustičnom aparatu koji se koristi u rehabilitaciji slušanja i govora te u rehabilitaciji govornih poremećaja. Aparat omogućava prijenos optimalnog slušnog polja i optimala glasova kojima se stimulira govor pacijenta.

Donirani aparat uvelike olakšava rad s djecom koja imaju govorne teškoće te teškoće čitanja i pisanja, omogućuje kvalitetniji tretman i skraćuje vrijeme trajanja rehabilitacije. Istovremeno doprinosi većoj motivaciji djeteta, podizanju samopouzdanja i uspješnijoj integraciji učenika u sredinu vršnjaka.

O školi: Školu pohađa nešto više od 600 učenika od kojih su dio i djeca s teškoćama u učenju. Izuzev redovne odgojno-obrazovne djelatnosti škola sudjeluje u još nekim projektima – škola je nositelj statusa međunarodne eko škole, unutar škole osnovana je učenička zadruga „Brnistra“, škola je uključena u humanitarni projekt „Škole za Afriku“ i dr.

Učenici i učitelji kao mentori ostvaruju zapažene rezultate na gradskim, županijskim i državnim školskim natjecanjima i smotrama.

Vrijednost projekta: 56.000,00 kn

Kontakt:
Osnovna škola Vjekoslava Parać (http://www.os-vparac-solin.skole.hr/)

Dudini 17, 21210 Solin

Tel: 021/217 876

Fax: 021/217590

e-mail: duro.baloevic@skole.hr

Đuro Baloević, ravnatelj

DONIRAJTE SREDSTVA POZIVOM NA BROJ
060 9007
CIJENA POZIVA 0,83 EUR s PDV-OM
DONIRAJTE ONLINE PUTEM KREDITNIH KARTICA