„P(l)ay attention – uvođenje inovativnog sustava učenja za djecu s ADHD-om i autizmom

O projektu: Projekt se odnosio na financiranje opreme potrebne za uvođenje Play attention programa učenja za djecu s ADHD-om i autizmom. Cilj je projekta

Unaprijediti kvalitetu života učenika te im osigurat adekvatne uvijete za sudjelovanje u nastavi te završetak srednjoškolskog obrazovanja. Uz pomoć ovog sustava jačaju se vještine i kompetencije učenika koje su, osim za uspješno školovanje, važne i za njihov svakodnevni život. Djeca koja pohađaju školu  imaju problema sa koncentracijom, održavanjem pažnje, nemogućnosti ignoriranja vanjskih podražaja-distraktora što im onemogućava fokusiranje na zadano školsko gradivo, a posljedično im se često razvija frustracija zbog nemogućnosti izvršavanja zadataka.

Play attention program napravljen je kao kompjuterska igrica što znači da će se učenici osim učenja moći i zabaviti. Iako je često teško zamisliti da se učenje i zabava odvijaju istovremeno, ovaj računalni program je to već dokazao.

 O školi: Srednja škola – Centar za odgoj i obrazovanje je trogodišnja strukovna škola u kojoj se odgaja i obrazuje mladež s posebnim obrazovnim potrebama. Škola je jedina srednja škola u kojoj je uveden ovaj program obrazovanja. Škola provodi brojne projekte s ciljem što boljeg i kvalitetnijeg obrazovanja svojih učenika.

Vrijednost projekta: 35.440,00 kn

Kontakt:
Srednja škola – Centar za odgoj i obrazovanje (http://www.ss-czoio.hr/)

Zagorska 14, 10 000 Zagreb

Tel: 01/3643 437

E-mail: info@ss-czoio.hr

Đana Baftiri, ravnateljica

DONIRAJTE SREDSTVA POZIVOM NA BROJ
060 9007
CIJENA POZIVA 0,83 EUR s PDV-OM
DONIRAJTE ONLINE PUTEM KREDITNIH KARTICA