Osnovna škola “Milan Amruš”, Slavonski Brod – opremanje učionice za produljeni stručni postupak nad djecom s teškoćama u razvoju

O školi: Osnovna škola „Milan Amruš“ je osnovana 1967. Ovo je jedina škola u Brodsko-posavskoj županiji namijenjena odgoju i obrazovanju djece s poteškoćama u razvoju, a polaze je učenici s cijelog područja županije temeljem rješenja Županijskog ureda za obrazovanje. Školske godine 2007./2008. pohađalo ju je 89 učenika. U okviru programa škola provodi 3 produžena stručna postupka u kojima učenici svladavaju aktivnosti iz svakodnevnog života, provode rehabilitacijske programe i organizirano slobodno vrijeme. Škola na raznim natjecanjima pokazuje izvrsne rezultate (Izbor za najljepši suvenir, Lidrano 2007. i dr.).

O projektu: Škola se obratila Udruzi „RTL pomaže djeci” sa zahtjevom za opremanje sobe produženog stručnog postupka. Kvalitetnom i funkcionalnom opremljenošću sobe za produženi stručni postupak, u kojoj će se provoditi različiti rehabilitacijski postupci, pozitivno se utječe na cjelokupan razvoj djece s teškoćama u razvoju. S obzirom na količinu vremena koju djeca provode u školi, neizmjerno je važno da su prostori u kojima djeca borave kvalitetno opremljeni, u skladu s potrebama pedagoškog i rehabilitacijskog rada. Novoopremljeni prostor će omogućiti kvalitetniji i lakši rad s djecom dok će djeci uvelike olakšati i učini zabavnijim proces učenja, razvoja i socijalizacije.

Donacija: Ukupna vrijednost donirana za ovaj projekt iznosi 100.000,00 kn.

Kontakt: Osnovna škola „Milan Amruš“ Nikole Zrinskog 100, Slavonski Brod
Tel: 035 447 034
E-mail: os-slavonski-brod-009@skole.htnet.hr Gđa. Mirjana Jakovčev (ravnateljica)

DONIRAJTE SREDSTVA POZIVOM NA BROJ
060 9007
CIJENA POZIVA 0,83 EUR s PDV-OM
DONIRAJTE ONLINE PUTEM KREDITNIH KARTICA