Novi instrumenti za raspjevane vrtićance iz Ližnjana

O projektu:

Cilj projekta ‘Raspjevani vrtić’ bio je unaprijediti glazbenu edukaciju i razvoj djece u vrtiću te provedbu raznovrsnih glazbenih aktivnosti, nabavkom novih instrumenata – gitare i sintisajzera.

Svakodnevno pjevanje je osnova glazbene aktivnosti u vrtiću. Djeca uče nove melodije i riječi te razvijaju svoj vokalni izražaj, a pjevanje također potiče jezični razvoj kod djece. Odgojitelji koriste glazbene instrumente, a djeca se upoznaju s različitim zvukovima i ritmovima potičući ih da istražuju svijet glazbe, ali i da razvijaju samopouzdanje i izražajnost.

Novi instrumenti koji su stigli u ovaj istarski vrtić još će više pridonositi interaktivnosti i učenju, potičući dječju suradnju, kreativnost i razvoj različitih vještina. Odgojitelji također ističu kako mališani već sviraju, pjevaju, čak i crtaju instrumente, a provedba ovog projekta dodatno je potaknula i njihovu predanost i potporu razvoju talenata među djecom. Ovi instrumenti postali su nezamjenjiv dio njihovog pedagoškog procesa, omogućujući im da potpuno integriraju glazbu u aktivnosti vrtića te potiču dječju maštu i izražavanje kroz glazbu.

O ustanovi:

Vrtić obavlja djelatnost predškolskog obrazovanja, odgoja, kulture i tjelesne kulture te skrbi o djeci rane predškolske dobi. Dječji vrtići od 1994. godine djeluje samostalno na dvije lokacije. Godine 2022. izgrađen je novi objekt koji ima i jasličku skupinu.

 

Vrijednost donacije: 339,00 EUR

 

Kontakt:

Dječji vrtići Bubamara – Scuole dell`infanzia coccinella, Brajdice 8, 52204 Ližnjan

Tel: 099 8132669

e-mail: bubamara.liznjan@gmail.com

Vanja Glavaš, ravnateljica

DONIRAJTE SREDSTVA POZIVOM NA BROJ
060 9007
CIJENA POZIVA 0,83 EUR s PDV-OM
DONIRAJTE ONLINE PUTEM KREDITNIH KARTICA