Društvo distrofičara, invalida cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida (DDICP), Čakovec – “Tečaj engleskog jezika za mlade s posebnim potrebama”

O Društvu: Društvo je osnovano 1987. godine s ciljem razvijanja humanitarnih odnosa uzajamnosti i solidarnosti na rješavanju pitanja društvene brige, zaštite, odgoja, obrazovanja i rehabilitacije oboljelih i stvaranju uvjeta za njihovo neposredno sudjelovanje u društvenom radu i životu. U skladu s postavljenim ciljevima Društvo kontinuirano organizira i provodi različite aktivnosti koje imaju za cilj poboljšanje kvalitete života osoba s invaliditetom te pružanje pomoći i podrške u rješavanju svakodnevnih problema na koje nailaze. Društvo djeluje na području Međimurske županije.

O projektu: Društvo se obratilo Udruzi “RTL pomaže djeci” sa zahtjevom za financiranje tečaja engleskog jezika za mlade s posebnim potrebama. Cilj je projekta pružiti mladim osobama mogućnost stjecanja novih znanja i vještina. Budući se radi o osobama s posebnim potrebama, uspjeh postignut na tečaju će značajno utjecati na njihovo samopouzdanje, dok će im istovremeno omogućiti kvalitetno provođenje slobodnog vremena. Tečaj će se provoditi u prostorijama Društva koje su u potpunosti prilagođene osobama s invaliditetom. Korisnici projekta su mladi članovi Društva u dobi od 10 do 18 godina.

Donacija: Ukupna vrijednost donirana za ovaj projekt iznosi 20.500,00 kn.

Donator: SOCIETE GENERALE – Splitska banka d.d.

Kontakt: Društvo distrofičara, invalida cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida A. Starčevića 1, Čakovec
Tel: 040 390 070
Fax: 040 391 078
E-mail: ddicp-ck@hi.htnet.hr Gdin. Dragutin Mustak, tajnik

DONIRAJTE SREDSTVA POZIVOM NA BROJ
060 9007
CIJENA POZIVA 0,83 EUR s PDV-OM
DONIRAJTE ONLINE PUTEM KREDITNIH KARTICA