Dječji dom I.B. Mažuranić dobio novu keramičku peć za kvalitetniji kreativni program za korisnike

O projektu
Projekt se odnosi na financiranje električne peći za keramiku kojom su osuvremenjene keramičarske radionice, a kvaliteta kreativnih programa za djecu korisnike Dječjeg doma „Ivana Brlić Mažuranić“ Lovran podignuta je na novu razinu. Kroz keramičarske radionice kod djece svih uzrasta potiču se i razvijaju mašta i kreativnost, a djeca se u umirujućem okruženju izražavaju kroz umjetnost. Istovremeno djeca razvijaju spretnost, finu motoriku, kreativnost, samostalnost i samopouzdanje te stječu nova znanja i radne navike.
Glina je inače jako dobar medij koji djeci omogućava jasnije izražavanje i preusmjeravanje emocija s kojima se teže nose. Osim toga, djeca se jako vesele cijelom procesu izrade različitih predmeta od početne ideje do gotovog predmeta, a posebice kada ti predmeti budu izloženi ili kada ih djeca poklanjaju.

O domu
Dječji dom u Lovranu započeo je s radom 1954. godine. Dom je ustanova socijalne skrbi koja pruža usluge smještaja, boravka, savjetovanja i pomaganja djeci i mladima bez adekvatne roditeljske skrbi, smještaj trudnicama i roditelju s djetetom do godine dana života kao i savjetovanje i pomaganje biološkim, udomiteljskim i posvojiteljskim obiteljima. Dom djeluje na više različitih lokacija.

Vrijednost donacije: 20.000,00 kn

Kontakt:
Dječji dom „Ivana Brlić Mažuranić“ Lovran, Omladinska 1, 51 415 Lovran
Tel: +385 51 291 521
e-mail: djecjidom-ibmazuranic@sockrb.hr
Gđa Suzana Mravinac, ravnateljica

DONIRAJTE SREDSTVA POZIVOM NA BROJ
060 9007
CIJENA POZIVA 0,83 EUR s PDV-OM
DONIRAJTE ONLINE PUTEM KREDITNIH KARTICA