“Bubamara” – Udruga osoba s invaliditetom Vinkovci: “Znanje i vještine po mojoj mjeri”

Udruga BUBAMARA

O udruzi: Udruga “Bubamara” već dugi niz godina okuplja osobe s invaliditetom. Osim informacijske i tehničke pomoći osobama s invaliditetom, udruga se bavi i aktivnim uključivanjem svojih članova u društvene sadržaje zajednice, kao i podizanjem kvalitete i neovisnosti života članova i njihovih obitelji. Od samog osnutka Udruga se sustavno razvijala te je svojim postignućima stekla zavidan utjecaj u zajednici.

O projektu: Cilj projekta jest financiranje stručnog osoblja za rad s djecom (logoped i defektolozi te nabava didaktičke opreme). Projekt se provodi među djecom i članovima udruge, od kojih većina, na žalost, zbog težine oštećenja nije uključena u odgojno-obrazovni sustav. Obzirom da se projekt provodi već četiri godine rezultati su i više nego zadovoljavajući jer se kod djece uključene u program primjećuje vidan napredak u smislu sveukupnog psihofizičkog i zdravstvenog poboljšanja. Kao dokaz kvalitete programa stoji činjenica da je nekoliko djece, koja su bila uključena u program, uspješno integrirano u redovnu školu ili u školu po prilagođenom programu. Ovakva kvaliteta programa doprinijet će povećanoj samostalnosti djece, stjecanju novih znanja i vještina i podizanju samopouzdanja, što će neminovno utjecati na poboljšanje kvalitete njihova življenja.

Donacija: Ovakva kvaliteta programa doprinijet će povećanoj samostalnosti djece, stjecanju novih znanja i vještina i podizanju samopouzdanja, što će neminovno utjecati na poboljšanje kvalitete njihova življenja.

Kontakt: gdin.Tomislav Velić (predsjednik) Tel. 032/333 232, 099/6937 888
E-mail: udruga-invalida-vinkovci@vk.t-com.hr
Web: www.bubamara.hr

DONIRAJTE SREDSTVA POZIVOM NA BROJ
060 9007
CIJENA POZIVA 0,83 EUR s PDV-OM
DONIRAJTE ONLINE PUTEM KREDITNIH KARTICA