Donirajte online

Pikulanje u Rijeci

DOĐITE NA PIKULANJE U RIJEKU 19.05.!

Nije važno koliko vremena možete provesti sa svojim djetetom, važno je da to vrijeme bude kvalitetno. Kad ste skupa svakako puno pričajte i igrajte se zajedno, pokažite svom djetetu igre koje su bile hit kad ste vi bili mali i kad nije bilo računala, mobitela i interneta. Ili jednostavno cijelu obitelj dovedite ovog vikenda, 19. 5. 2012. od 10h do 14h na Korzo, na nostalgično-zabavni obiteljski turnir u pikulanju!

Odrasli će vjerojatno na sam spomen ove igre u mašti otploviti u djetinjstvo, no sve su prilike da će vas vaše dijete samo zbunjeno pogledati, jer jednostavno ne zna o čemu govorite ni što su to pikule (klikeri, špekule, franje ili kako god ih zvali). Bajsa ili đomba, japanka, lager, naftalinka, mjesečarka, porculanka, šestoperka… te šarene staklene ili keramičke kuglice jedan su od kultnih simbola jednog drugačijeg, mogli bismo reći sretnijeg, djetinjstva.

Na to već neko vrijeme podsjeća i Cedevita te nakon uspješne TV kampanje kreće u akciju, zajedno s udrugom “RTL pomaže djeci”, oživljavanja jedne od najpopularnijih dječjih igara naše mladosti u četiri najveća hrvatska grada – Zagrebu, Splitu, Rijeci i Osijeku. Uz druženje i stvaranje novih prijateljstava, moći ćete odmjeriti svoje vještine s drugim obiteljima, a ako ste stvarno dobri možda osvojite i zlatnu medalju. Za urnebesnu zabavu i pravedno suđenje na turniru pobrinut će se vječni zaigrani dječak, popularni voditelj i komičar Mario Petreković, a najavljeno je i sudjelovanje poznatih roditelja i njihovih mališana.

Stoga pronađite svoje najdraže pikule, pokažite djetetu svoje prokušane trikove i spremite se za povratak u djetinjstvo. Ukoliko nemate pikule, ne brinite, Cedevita je osigurala sve potrebne rekvizite kako biste vi i vaši mališani mogli uživati u neprocjenjivim životnim trenucima – vremenu provedenom zajedno.

Djetinjstvo kako ga piše Cedevita zajedno s udrugom “RTL pomaže djeci”!