Donirajte online

Djetinjstvo kako ga piše Cedevita zajedno s udrugom “RTL pomaže djeci”

Jedan od lajtmotiva Cedevitine kampanje Život kako ga piše Cedevita igra je pikulanja kojom se želi podsjetiti na vremena kada nije bilo interneta, računala i mobitela i kada su obitelji više vremena provodile zajedno.

Nakon uspješne TV kampanje Cedevita kreće u akciju oživljavanja jedne od najpopularnijih dječjih igara – pikulanja. Projekt je osmišljen i pokrenut u suradnji s udrugom „RTL pomaže djeci“, i to u četiri hrvatska grada – Zagrebu, Splitu, Rijeci i Osijeku.

Kroz oživljavanje jedne od najzanimljivijih dječjih igara, Cedevita i udruga „RTL pomaže djeci“ žele „izvući“ djecu iz kuće, ukazati djeci na važnost provođenja vremena na otvorenom te stvoriti naviku obiteljskog druženja kroz igru. Turniri u pikulanju održat će se tijekom travnja i svibnja na gradskim trgovima i parkovima.

Stoga pronađite svoje najdraže pikule, pokažite djetetu svoje već iskusne trikove i spremite se za povratak u djetinjstvo. Ukoliko nemate pikule, ne brinite, Cedevita je osigurala sve potrebne rekvizite kako biste vi i vaši mališani mogli uživati u neprocjenjivim životnim trenucima – vremenu provedenom zajedno.

Pikulanja će biti organizirana na slijedećim lokacijama i terminima:

Rijeka, 22.4. Korzo od 10-14h – odgođeno zbog kiše do daljnjega
Osijek, 28.4. Trg Ante Starčevića od 10-14h
Split, 5.5. na Rivi od 10-14h
Zagreb, 12.5. Bundek 10-14h