Donirajte online

„RTL pomaže djeci” donirao opremu za provođenje projekta “znamo da možemo” udruzi za poticanje razvoja djece i mladih s posebnim potrebama “SRCE”

„RTL pomaže djeci“ donirao vrijednu opremu Udruzi za poticanje razvoja djece i mladih s posebnim potrebama „SRCE“ za projekt „Znamo da možemo“. Svibanj 2008. – Sanja Doležal, ambasadorica Udruge „RTL pomaže djeci“, posjetila je Udrugu „SRCE“ u Sv. Ivanu Zelini i razveselila djecu i mlade s teškoćama u razvoju članove Udruge opremom za provedbu projekta „Znamo da možemo“. Oprema je uključivala keramičku peć, posebne dodatke koji olakšavaju rad djeci s teškoćama u razvoju, hladnjak i materijal za izradu predmeta od keramike. Djeca su bila oduševljena Sanjinim dolaskom i s veseljem su je uputila u sve tajne izrade predmeta od keramike. Za uzvrat, Sanja je s djecom pjevala i plesala i jedva uspjela otići iz Udruge u kojoj je stekla nove, vrlo posebne prijatelje.

Mali kreativci na djelu

 

Sanja u udruzi “SRCE”

 

Odbor za odabir projekata Udruge „RTL pomaže djeci” odabrao je ovaj projekt za financiranje na sjednici u veljači 2008. Udruga za poticanje djece i mladih s posebnim potrebama „SRCE“ zatražila je pomoć od Udruge „RTL pomaže djeci” za nabavu opreme za provođenje projekta „Znamo da možemo“ koji će omogućiti provođenje radionica za djecu s posebnim potrebama. Cilj je projekta poboljšanje kvalitete života djece i mladih s teškoćama u razvoju i njihovo osposobljavanje za samostalan život. Udruga „RTL pomaže djeci” iznimno je zadovoljna što je uspjela donijeti osmijeh na lica članovima Udruge „SRCE”.