Donirajte online

Uz pomoć Mercedes-Benza Hrvatska ispunili smo Dejanov životni san

Specijalna bolnica za kronične bolesti dječje dobi Gornja Bistra dom je brojnoj djeci koja često sanjaju svijet izvan nje. Jedan od njih je i Dejan, koji najviše na svijetu voli automobile. On je veseo i aktivan dječak koji ne govori, ali se s logopedicom bez problema dogovori za jedan krug u automobilu.

Kako bismo mu ostvarili veliku želju, s našim partnerom Mercedes-Benzom Hrvatska organizirali smo mu iznenađenje – na poligonu za sigurnu vožnju u autu iz snova provozao ga je Juraj Šebalj, državni prvak u reliju. U automobilu su se nalazile dvije GoPro kamere koje su zabilježile pregršt Dejanovih emocija, od početne nesigurnosti do krajnje zabave i najvećeg osmijeha. Toliko se zabavio da je kroz vodene prepreke prošao gotovo pedeset puta pod kormilom spretnog Šebalja.

Predstavnik Mercedes-Benza Hrvatska Dean Torti prisustvovao je ovom iznenađenju i nije krio sreću što su oni kao kompanija mogli nekome pružiti malo veselja –„Odlučili smo djeci, koja nemaju djetinjstvo na koje smo navikli, pružiti tračak nade da nešto postoji izvan bolnice. Dejan je bio super!“ Ljudima u tvrtki također je neizmjerno drago što su na barem jedan dan ostvarili želje i snove bolesnom djetetu. <>