Donirajte online

Udruga “SRCE” Sveti Ivan Zelina

Udruga „Srce“ je još 2005. godine odlučila pomoći djeci s teškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom koji u zajednici u kojoj žive nisu nažalost imali nikakav organizirani oblik pomoći i podrške. Od male Udruge s početnih 14 članova prerasli su u najznačajniju Udrugu na svom području, a vlastite kapacitete davno su premašili. Njihovu kvalitetu prepoznala je lokalna zajednica te su nakon doniranog zemljišta kroz brojne akcije uspjeli izgraditi Centar podrške na radost svojih brojnih korisnika koji se bez obzira na  različite teškoće jako dobro slažu i razumiju i koji izgledaju kao jedna velika i skladna obitelj.

Kroz projekt koji oni nazivaju „Ključ za Srce“, uz vašu pomoć želimo im omogućiti kompletno opremanje Centra. Želja nam je da se na kraju naše humanitarne akcije ključ iskoristi za otvaranje „Srca“, mjesta u kojem će njihovi sadašnji i budući korisnici kvalitetno i uz primjerenu pomoć i podršku provoditi svoje vrijeme. Želimo im omogućiti da sve svoje aktivnosti provode na jednom mjestu, uređenom i opremljenom samo za njih i u skladu s njihovim potrebama.  Želimo nagraditi sav njihov dosadašnji trud i nadamo se da ćete nam u tome pomoći.

Otvaranjem Centra i Udruga će ostvariti svoje osnovne ciljeve, a to su poboljšanje mentalnog i fizičkog zdravlja djece i mladih s teškoćama u razvoju te osoba s invaliditetom, poboljšanje kvalitete njihova života i stvaranje uvjeta jednakih mogućnosti u zajednici u kojoj žive bez izdvajanja iz matične sredine i iscrpljujućih putovanja u obližnje gradove.