Donirajte online

UDRUGA “RTL POMAŽE DJECI” RAZVESELILA DJECU U DJEČJEM VRTIĆU “CVIT” U SV. FILIPU I JAKOVU – REALIZIRAN PROJEKT “DJECA SMO PRAVA KAD SMO ZDRAVA” – OPREMANJE PROSTORA ZA TJELESNE AKTIVNOSTI

Udruga “RTL pomaže djeci” opremila je prostor za tjelesne aktivnosti Dječjeg vrtića “Cvit” iz Sv. Filipa i Jakova i tako razveselila djecu koja ga pohađaju.

Nova oprema

Sv. Filip i Jakov, ožujak 2009. – Jedan od projekata koje je Odbor za odabir projekata Udruge “RTL pomaže djeci” odabrao za financiranje bio je projekt “Djeca smo prava kad smo zdrava”. Projekt je predložio Dječji vrtić “Cvit” iz Sv. Filipa i Jakova, a odnosio se na opremanje prostora za tjelesne aktivnosti koji se nalazi u sklopu vrtića. Djeca su s oduševljenjem pokazala novu opremu i usput demonstrirala što sve mogu izvesti. Djeca nisu mogla skriti svoje oduševljenje jer će zahvaljujući ovoj donaciji konačno imati prostor za tjelesne aktivnosti. Od sada će dječje potrebe za kretanjem i sportskim aktivnostima biti u potpunosti zadovoljene, što će uvelike utjecati na pravilan psihofizički razvoj djece i stjecanje zdravih životnih navika.