Donirajte online

Tvrtke Mercedes-Benz Hrvatska i MEDiLAB – novi korporativni partneri Udruge

 

Udruga „RTL pomaže djeci“ je u 2017. godinu ušla s puno pozitivne energije. Osim brojnih realiziranih projekata koji su uljepšali život mnogoj djeci, razlog tome je i početak korporativnog partnerstva Udruge s tvrtkama Mercedes-Benz Hrvatska i MEDiLAB.

Jedan je ovo od poklona za desetogodišnji rad Udruge i nastojanja da se pomogne djeci diljem Hrvatske. Podrška u vidu korporativnog partnerstva za Udrugu predstavlja oslonac i omogućuje joj da i dalje ostvaruje snove djece koja trebaju našu pomoć.

„Naša je odluka prije svega inspirirana željom za doprinosom lokalnoj zajednici. Iako smo tvrtka u stranom vlasništvu, gotovo svi zaposlenici su građani RH i već nas to obvezuje na društveno-odgovorno poslovanje. Tako smo prošle godine odlučili sredstva, koja su obično rezervirana za poslovne poklone, donirati u humanitarne svrhe. Ponukani iskrenom željom da sredstva zaista nađu put do onih kojima je to najpotrebnije, priključili smo se Udruzi „RTL pomaže djeci“ i brojnim inicijativama koje su iznijeli tijekom proteklih godina.“

Mercedes-Benz Hrvatska


„Udruga „RTL pomaže djeci“ već godinama donosi osmijehe na mnogobrojna dječja lica. Upravo stoga je i tvrtka MEDiLAB ponovno jedan od partnera i prije svega prijatelja Udruge. Vjerujemo da će potpora Udruzi „RTL pomaže djeci“ doprinijeti realizaciji mnogobrojnih projekata namijenjenih našim najmanjim članovima društva. Ponosni smo i sretni što je dio našeg dugogodišnjeg društveno-odgovornog poslovanja i mogućnost darivanja onima kojima je pomoć neophodno potrebna.“

MEDiLAB

Upravo uz pomoć i podršku dugogodišnjih i novih korporativnih partnera te brojnih građana koji kontinuirano podupiru rad Udruge u posljednjih deset godina preko pola milijuna djece diljem Hrvatske primilo je pomoć kroz različite projekte čija ukupna vrijednost prelazi 15 milijuna kuna.