Donirajte online

Novo kombi vozilo za Centar Šubićevac

prosinac 2011. – Centru za odgoj i obrazovanje donirali smo kombi vozilo prilagođeno za prijevoz osoba s invaliditetom u vrijednosti 200.897,47 kn.

Centar za odgoj i obrazovanje „Šubićevac“ osnovan je 1966. godine i jedina je ustanova  na području Šibensko-kninske županije koja skrbi o djeci i mladima s intelektualnim i višestrukim teškoćama u razvoju. U centru djeluju osnovna i srednja škola koje su prilagođene djeci koja ih pohađaju.

Zahvaljujući brojnim donacijama građana bili smo u mogućnosti financirati novo kombi vozilo prilagođeno prijevozu osoba s invaliditetom te smo na taj način omogućili djeci kvalitetan i siguran prijevoz s ciljem njihovog uključivanja u život lokalne zajednice, odnosno njihovo punopravno sudjelovanje u svim segmentima zajednice, a u skladu s njihovim potrebama, interesima i mogućnostima.

Od sada će štićenici Centra moći sudjelovati u aktivnostima koje ih vesele te se neće osjećati izolirano. Isto tako, zahvaljujući ovom vozilu mnogi od njih bit će u mogućnosti češće boraviti sa svojim obiteljima, što im jako puno znači.