Donirajte online

Modni dvojac ELFS najavljuje veliku samostalnu reviju

 

 

Nakon više od dvanaest godina djelovanja na domaćoj modnoj sceni, dizajnerski dvojac Aleksandrar Šekuljica i Ivan Tandarić koji stoje iza brenda ELFS, najavljuju pravi modni spektakl. Prvom velikom revijom u samostalnoj produkciji predstavit će žensku i mušku kolekciju za proljeće/ljeto 2017. u Muzeju automobila Ferdinand Budicki četvrtak, 2. ožujka s početkom u 20 sati.

Ovaj je popularni dvojac svojim revijama oduvijek pomicao granice, a prepoznatljivi zabavni show, razrađen do najsitnijih detalja, ove će godine imati i humanitarnu notu. Naime, udruga „RTL pomaže djeci” ove godine slavi deset godina djelovanja, a obilježavanje slavljeničke godine započinje upravo suradnjom s ELFSIMA koji će povodom svoje prve samostalne revije prikupljati donacije za daljnji rad udruge. Tako će svi oni kojidoniraju minimalno 100 kn na službenoj stranici www.elfs.hr na poklon dobiti pozivnicu za reviju i jedinstvenu priliku da iz prvog reda otkriju najnoviju ELFS modnu bajku.

Kolekcija za toplije doba godine bazirana je na nosivim komadima uz praktične detalje poput naočala, modnog nakita i tenisica, a reviju će nositi atraktivne domaće manekenke i manekeni.