Donirajte online
IMG_6243

Knjige stigle u školsku knjižnicu u Stubičkim Toplicama

Zagreb, prosinac 2011. – Zahvaljujući  donacijama velikodušnih ljudi diljem Hrvatske, školsku knjižnicu u Stubičkim Toplicama opremili smo velikim brojem lektira i drugih naslova u vrijednosti 49.989,60 kn.

Osnovna škola u Stubičkim Toplicama od 2009. godine djeluje kao samostalna škola, a to je imalo i svoju cijenu. Naime, nakon osamostaljenja svi naslovi iz lektire pripali su matičnoj školi. Do nedavno prava školska knjižnica u kojoj mališani mogu posuditi knjige za lektiru, ai i razonodu, bila je samo njihova neostvarena želja. Možete li uopće zamisliti kako bi Vaše djetinjstvo izgledalo bez svih prekrasnih knjiga koje su ga obilježile?

Zahvaljujući ovoj donaciji od 49.989,60 kn, mališani iz Osnovne škole Stubičke Toplice već naveliko uživaju u zgodama i nezgodama junaka iz brojnih knjiga koje su im na raspolaganju u školskoj knjižnici.

Školska knjižnica više nije mjesto polupraznih i praznih polica, ona je sada mjesto gdje se djeca rado okupljaju i s veseljem otkrivaju nove knjige i pisce. Njima je to sada prostor za druženje i zabavu te, prije svega, riznica toliko željenog znanja.