Donirajte online

Humanitarni božićni koncert “Kod Rudolfa 06.prosinca na Strossmayerovom trgu

PIK Vrbovec,  tvrtka već poznata po brojnim humanitarnim akcijama, i ove godine nastavlja pomagati. U suradnji s Agencijom IMC i Udrugom Rudolf odlučila je blagdanskom ugođaju podariti i humanitarnu notu, a sva prikupljena sredstva donirat će upravo nama.

Kao dio aktivnosti adventa „Kod Rudolfa“, na Strossmayerovom trgu, inače top-mjestu za klince i klinceze, do 8. siječnja svi građani moći će svojim dobrovoljnim prilozima sudjelovati u ovoj hvalevrijednoj inicijativi te na taj način pomoći najranjivijim članovima naše zajednice.

Dio koji želimo posebno istaknuti je humanitarni božićni koncert koji će se održati 6. prosinca s početkom u 20:00 sati. Uz našu poznatu voditeljicu Doris Pinčić Rogoznica mali i oni malo veći posjetitelji moći će uživati u posebnim božićnim izvedbama poznatih mladih glazbenika koji ovoj inicijativi daju dodatan poticaj. Svjesni potreba zajednice u kojoj djeluju, mladi glazbenici odlučili su dati najbolje od sebe – svoj glas i talent. Na koncertu nastupaju Elena Stella, Iva Gortan, Dino Purić, Antonela Đinđić, Rea Matić, Vjekoslav Ključarić, Rino Petrović, Lara Demarin, Neven Stipčić, Mateo Pilat, Bruna Oberan, Martina Milošević, Vedran Ljubenko, Ana Androić Knežević, Eni Jurišić, Alen Đuras, Josipa Žižić i Andrea Mihal uz Blue Crew Band.

Stoga, svi na advent „Kod Rudolfa“, uživajte sa svojim najmilijima i obavezno potražite kutijice za donacije jer i najmanji prilog nekome će značiti jako puno!