Donirajte online
IMG_6416

Fleksibilni bronhoskop za dječju bolnicu Srebrnjak

 

Zagreb, prosinac 2011. – Zahvaljujući našem vjernom partneru, tvrtki Hipp, dječja bolnica Srebrnjak u Zagrebu dobila je fleksibilni bronhoskop vrijedan 149.958,48 kn.

Dječja bolnica Srebrnjak ima dugogodišnju tradiciju u liječenju djece oboljele od respiracijskih i alergijskih bolesti. Njihovi mali pacijenti dolaze iz cijele Hrvatske, a kako bi im mogli što bolje pomoći i pružiti im maksimalno kvalitetnu dijagnostiku, a sve to uz što manje traume i stresa za djecu, prvi su u Hrvatskoj uveli fleksibilnu bronhoskopiju u dijagnostici bolesti dječje dobi.

Zahvaljujući našem vjernom partneru tvrtki Hipp, stari i dotrajali bronhoskop zamijenjen je novim, u vrijednosti 149.958,48 kn, koji će omogućiti bržu i bolju dijagnostiku. Bez fleksibilnog bronhoskopa život mnogim mališanima koji dolaze na Srebrnjak bio bi puno teži, a boravci u bolnici puno češći i duži.

Nekima ćemo skratiti boravak u bolnici, neki će prije ozdraviti, a onima koji neće ozdraviti barem smo omogućili kvalitetniji život, a njima je to jako puno