Donirajte online
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dječji dom Zagreb

Novoopremljena stomatološka ordinacija u Dječjem domu Zagreb

Zagreb, 01. prosinca 2011. – Zahvaljujući  velikodušnim donacijama ljudi dobra srca, bili smo u mogućnosti financirati novu opremu za stomatološku ordinaciju koja djeluje u sklopu Dječjeg doma Zagreb, u vrijednosti od 31.047,06 kn.

Stomatološka ambulanta u sklopu Doma djeluje od 1981. godine i ujedno je jedina stomatološka ambulanta u kojoj djeca s teškoćama u razvoju mogu dobiti potrebne usluge bez da na iste čekaju mjesecima i bez da se zahvati obavljaju pod općom anestezijom.

Dječji dom Zagreb svima je znana ustanova koja skrbi o djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi, ali ono što je manje poznato jest da se u Domu nalazi stomatološka ordinacija koju, osim štićenika doma, posjećuju i djeca s teškoćama u razvoju s područja Zagreba i Zagrebačke županije. U ordinaciji ih uvijek dočekaju puni razumijevanja za njihove probleme i strah, ali široki osmijeh i veliko srce na žalost nisu dovoljni da prikriju staru i dotrajalu opremu. Upravo zato smo odlučili opremiti ovu jedinstvenu stomatološku ordinaciju.

Ordinacija je opremljena suvremenom opremom u vrijednosti od 31.047,06 kn kako bi se djeci pružila kvalitetnija usluga i olakšao boravak kod stomatologa, a sve to zahvaljujući vama!

Vjerujemo, a to su nam prvi mali pacijenti i potvrdili, da je sada odlazak stomatologu puno ugodniji.