Donirajte online
DV BAltazar Gracac

Didaktička oprema za DV “Baltazar u Gračacu

 

Zagreb, prosinac 2011. – Zahvaljujući  brojnim donacijama ljudi dobra srca, bili smo u mogućnosti financirati novu didaktičku opremu za mališane u Dječjem vrtiću Baltazar u Gračacu, u vrijednosti od 29.153,45 kn.

Dječji vrtić „Baltazar“ od 1999. godine skrbi o velikom broju mališana  s gračačkog područja. Iako je potreba za kvalitetnom didaktičkom opremom sasvim opravdana zbog teške financijske situacije u Gračacu, vrtić je nažalost bio opremljen samo s osnovnom opremom za rad.

Iako su se odgajateljice vrtića maksimalno trudile i svojom kreativnošću pokušale nadoknaditi kvalitetnu opremu za rad, skromnost uvjeta u kojima odrastaju ova djeca jednostavno se nije mogla prikriti. Zahvaljujući brojnim ljudima dobra srca, koji nisu mogli odoljeti pozivu mališana iz Gračaca, koji su ljetos dozivali super heroja u pomoć, bili smo u mogućnosti kupiti im prijeko potrebnu didaktičku opremu.

Dječji vrtić „Baltazar“ pretvorili smo u veselo i šareno mjesto u kojem djeca, ne samo da uživaju, nego i razvijaju svoje sposobnosti i talente. U novim centrima za igru neki od njih već su odabrali svoju buduću karijeru pa tako već imamo male kuhare, frizere, građevinare…