Donirajte online

Danijela Martinović posjetila Udrugu roditelja za djecu najteže tjelesne invalide i djecu s posebnim potrebama “Anđeli” u sklopu humanitarne akcije “Budi mi prijatelj”

Poznata splitska pjevačica i kuma projekta Danijela Martinović posjetila je Udrugu roditelja za djecu najteže tjelesne invalide i djecu s posebnim potrebama “Anđeli”. Djeca i roditelji razveselili su se posjetu popularne pjevačice koja ih je razveselila darovima te su vrijeme proveli u ugodnom druženju.

Kuma Danijela s “Anđelima”

Danijela im je čitala priče o malim anđelima, a radost i veselje koje se osjetilo tijekom njihova druženja dalo je nagovijestiti kako će ipak biti moguće skupiti 96 tisuća kuna, koliko je potrebno za nabavu Vest pulsnog generatora koji bi upotpunio niz terapija i djelatnosti koje se poduzimaju radi poboljšanja psiho-fizičkog zdravlja djece najtežih tjelesnih invalida i djece s posebnim potrebama. Udruga “RTL pomaže djeci” odlučila je pomoći “Anđelima” pri kupnji Vest pulsnog generatora koji je dokazano učinkovit u olakšavanju respiratornih i plućnih problema, a u nekim slučajevima i u spašavanju života djece s navedenim problemima. Svi zainteresirani mogu donirati simboličan iznos pozivom na broj 060 9007 te tako pomoći u prikupljanju potrebnih sredstava za realizaciju ovog projekta u sklopu kampanje “Budi mi prijatelj”