Donirajte online

“Čujem te iako ne pričaš”: Udruga „Mali princ“ iz Ivanić Grada dobila je novu opremu

Prvih 10 godina je iza nas, ali i dalje pomažemo onima kojima je to najpotrebnije. Udruga roditelja djece i osoba s invaliditetom „Mali princ“ iz Ivanić Grada mjesto je na kojem se veliki i mali druže, rehabilitiraju i odrastaju zajedno. No za najbolje moguće uvjete bila im je potrebna nova oprema u obliku asistivne tehnologije za potpomognutu komunikaciju. Oprema se sastoji od različitih komunikatora, softwarea i drugih dijelova uz koje će neka od 36-ero djece uključene u program po prvi put u životu dobiti mogućnost komuniciranja s okolinom te mogućnost da se izraze, što će uvelike utjecati na njihovo obrazovanje i život općenito. Oprema i način komunikacije prilagođeni su svakom djetetu, individualno, u skladu s njegovim mogućnostima.

Naš partner, tvrtka MEDiLAB koja je donirala sredstva za ovaj projekt otišla je na lice mjesta pogledati kako to sve skupa funkcionira te nisu skrivali svoje oduševljenje, jer znati da ste nekom promijenili život nije mala stvar, a upravo su ovakve stvari dio organizacijske kulture tvrtke MEDiLAB i dio njihovog društveno odgovornog poslovanja.

Zahvaljujemo se i svima vama jer je svaka i najmanja donacija doprinijela da se ovoj djeci otvori jedan sasvim novi prozor u svijet.

;