Donirajte online

“Budi mi prijatelj” – u tri sata prikupljeno gotovo 3 milijuna kuna

 

Devetu godinu za redom smo uz pomoć gledatelja u misiji skupljanja novca za pomoć mališanima čije djetinjstvo želimo učiniti što veselijim, razigranijim i bezbrižnijim. Naš centralno događanje, emisija “Budi mi prijatelj” održana je večeras, a u njoj je u tri sata prikupljeno 2,8 milijuna kuna i tako je Hrvatska još jednom pokazala svoje veliko srce.

Taj novac namijenjen je za ostvarivanje ciljeva ovogodišnjih projekata. Neki od njih su predstavljeni kroz ovogodišnju kampanju, a kumovi projekata su Ana Brdarić Boljat, Antonija Stupar Jurkin, Marijana Batinić, Vanna, Zoran Šprajc i Anica Kovač i rado su se, kao i brojne osobe iz javnog života, odazivali na brojne pozive gledatelja koju su svakim pozivom osigurali da budućnost mališana dobije novu perspektivu.

U emisiji su uz RTL-ove voditelje, te poznate domaće glazbenike sudjelovali i rukometaši kluba PPD Zagreb kao i Dinamovi nogometaši, a pokazali su da se s telefonskim slušalicama snalaze jednako dobro kao i s loptom. Kolo sreće su ovog puta uz Borisa Mirkovića i Ivu Jerković zaigrali gosti iz Specijalne bolnice za kronične bolesti dječje dobi Gornja Bistra, Klinike za dječje Bolesti Zagreb, Centra za Odgoj i obrazovanje Goljak, Zavoda za neonatologiju KBC-a Zagreb te KBC-a Sestre Milosrdnice, a i njihov dobitak u igri također ide udruzi RTL pomaže djeci.

Do sada smo uložili preko 14 milijuna kuna u realizaciju 201 projekta putem kojih smo pomogli 140 tisuća djece diljem Hrvatske. Hvala vam što ste svo ovo vrijeme s nama i hvala vam što ćete zajedno s nama nastaviti nesebično pomagati mališanima kojima je pomoć zaista potrebna.