Donirajte online

“Budi mi prijatelj” i Indira za udrugu “Regoč” Slavonski Brod

Oni više nisu mali, ali nažalost nikada neće biti dovoljno veliki da samostalno mogu kročiti kroz život. Najveća briga njihovih roditelja je što će biti s njihovom djecom kada oni više ne budu mogli brinuti o njima i kada njih više ne bude bilo. Gdje će oni završiti, tko će se o njima brinuti i dali će imati mjesto koje će zvati svojim domom?

Oni su najranjiviji i najosjetljiviji članovi našeg društva i možda najviše trebaju našu pomoć. Potrebna im je kuća u kojoj će živjeti i raditi, doprinositi onako kako najbolje znaju i mogu. Kuća u kojoj će biti okruženi jedni drugima i ljudima koje poznaju i vole i koja će biti njihov dom kada njihovi najmiliji više ne budu s njima.

Naša poznata pjevačica Indira otišla je u Slavonski Brod gdje je provela dan s ovim divnim ljudima i saznala što im točno treba, a njena izjava to vjerojatno najbolje i opisuje: „Treba im osigurati puno veći prostor, imaju velike planove, napravit će i mali dućan u kojem će prodavati svoje proizvode, uz to u kući će biti i smještajne jedinice za njih. Oni su toliko aktivni i doprinose svojoj zajednici. Vrijedni su, divni su, rade čuda, a posebno me fasciniraju ljudi koji brinu o njima i koji mogu biti primjer svima. Nažalost, roditelji će jednog dana umrijeti, ali oni neće biti prepušteni sami sebi nego će imati gdje biti i imat će se o njima tko skrbiti jer mi ćemo im svi zajedno to omogućiti.“

Nazovite 060 9007 (6,25 kn s PDV-om) i omogućimo im ono što zaslužuju, omogućimo im mjesto koje će zvati svojim domom!