Donirajte online

Boris Novković je u sklopu humanitarne kampanje “Budi mi prijatelj” posjetio Edukacijsko-rehabilitacijski kamp slijepih u Premanturi

Poznati zagrebački pjevač Boris Novković posjetio je djecu s oštećenjem vida u Edukacijsko-rehabilitacijskom kampu slijepih u Premanturi. Boris je kum projekta “Zeleni kutak za sretni trenutak”, čiji je cilj u sklopu kampanje prikupiti iznos od 78.426,18 kuna za opremanje dječjeg igrališta za djecu oštećena vida. Djeca su bila oduševljena posjetom svoga kuma s kojim su proveli ugodno vrijeme u druženju i igri.

Boris Novković u Premanturi

Boris je siguran da će se uspjeti prikupiti sredstva koja su potrebna kako bi se postojeće, staro i derutno igralište, koje predstavlja opasnost za djecu, pretvorilo u novo, ljepše i prilagođenije djeci koja se njime koriste. Novo će igralište djeci, članovima svih udruga slijepih s područja cijele Hrvatske, omogućiti zabavne i edukativne sadržaje te im istodobno pružiti mogućnost da uživaju u istim radostima kao i ostala djeca. Igralištem će se, uz djecu s oštećenjem vida, koristiti i zdrava djeca čiji su roditelji slijepi, što će biti izvrsna prilika za slijepe roditelje da uživaju u kvalitetnoj igri sa svojom djecom. Svi zainteresirani mogu donirati simboličan iznos pozivom na broj 060 9007 te tako pomoći u prikupljanju potrebnih sredstava za realizaciju ovog projekta u sklopu kampanje “Budi mi prijatelj”.