Donirajte online

“Budi mi prijatelj” 2015

 

Već tradicionalno, devetu godinu zaredom organizirali smo kampanju pod nazivom “Budi mi prijatelj”. Već jedan poziv na 060 90 07 (cijena poziva 6,25 kn s PDV-om) nekima će promijeniti život.

Naši kumovi već su krenuli u obilazak svojih malih štićenika kako bi široj javnosti mogli što bolje  dočarati njihove potrebe. Vanna,  Zoran Šprajc, Ana Brdarić Boljat, Antonija Stupar Jurkin i Marijana Batinići pomažu nam prikupiti potrebna sredstva za realizaciju projekata namijenjenih djeci diljem Hrvatske.

Između ostalog, ove nam je godine cilj kupiti novi ultrazvučni aparat za nedonoščad i novorođenčad u KBC-u Sestre milosrdnice, slijepim prvašićima u Pakracu omogućiti pohađanje škole tako što ćemo im kupiti odgovarajuću opremu za slijepe, Vukovarskim leptirićima kupiti opremu za rehabilitaciju koja im je prijeko potrebna da bi uopće mogli funkcionirati, djeci oboljeloj od Drawet sindroma trebaju aparati koji im doslovce mogu spasiti život, klincima koji su dobili borbu s tumorom i drugim teškim bolestima opremiti Centar za rehabilitaciju, a djeci s invaliditetom koja pohađaju školu Goljak i koja zbog svog fizičkog hendikepa ne mogu govoriti niti koristiti računala, želimo omogućiti da uz pomoć posebne asistivne tehnologije konačno mogu izraziti svoje želje, potrebe i sve ono što se nama podrazumijeva i što činimo svakodnevno, a njima je još uvijek nedostižno.

Kulminacija kampanje je emisija “Budi mi prijatelj” koja će biti prikazana 17. prosinca s početkom u 20.00 sati i u kojoj ćemo pokazati što smo radili i što tek trebamo napraviti za djecu diljem Hrvatske. U emisiji će sudjelovati i brojne poznate osobe iz javnog života koje će se javljati na pozive gledatelja u call centru, a neki od naših korisnika će zaigrati i humanitarno Kolo sreće.

Do sada smo, uz pomoć svih vas, partnera, donatora i kumova, uložili preko 14 milijuna kuna u realizaciju 201 projekta s više od 140 000 djece direktnih korisnika.

Jednim pozivom na 060 90 07 ( 6,25 kuna s PDVom) činimo bitnu razliku u životima onih najmanjih i najranjivijih.