Donirajte online

“Budi mi prijatelj” 2013.

Bravo i hvala svim ljudima velikog srca – prikupljeno preko 1,6 milijuna kuna za djecu diljem Hrvatske

 

U ovogodišnjoj „Budi mi prijatelj“ kampanji prikupljeno je dovoljno sredstava za realizaciju svih 15 projekata koji će podići kvalitetu života za više od 1400 djece.

U subotu 07. prosinca. 2013. godine u našoj dvoiposatnoj emisiji „Budi mi prijatelj“ prikupljena su potrebna sredstva, a broj telefona 060 9007 zasigurno je bio jedan od najpozivanijih u zemlji, telefon je zazvonio više od 250 000 puta.

Uz kumove projekata Olivera Dragojevića, Enisa Bešlagića, Kseniju Pajić, Severinu i voditeljicu Antoniju Blaće, te Antoniju Mandić u facebook kutku, koji su, svaki na svoj način, što pjesmom, što pričom doprinijeli da humanitarna emisija ‘Budi mi prijatelj’ bude još bolje prepoznata i uspješna, u emisiji je sudjelovao i Predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović i njegova supruga Tatjana Josipović. Predsjednik je rekao da mu je izuzetno drago što je sudjelovao u ovoj kampanji te da su dobrota i plemenitost najvažniji kako bi se pomoglo onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Pozivni centar bio je prepun poznatih lica,  Massimo, Hari Rončević, Tony Cetinski, Jadranka Kosor, Rajko Ostojić,  Stjepan Perić, Kristijan Curavić, Jelena Jovanova, Igor Bobić, Ana Brdarić, Tomislav Jelinčić, Edita Misirić, Marijana Batinić… samo su neka od imena koji su sjedili su u pozivnom centru odakle su odgovarali na pozive gledatelja.

Severina koja nije mogla sudjelovati u emisji, poslala je poruke putem video poziva. Javila se iz Ljubljane, prije koncerta i rekla da je jako tužna što nije mogla biti u emisiji, no da pozdravlja svoje male prijatelje na onkološkom odjelu u Klaićevoj bolnici koje će uskoro ponovno posjetiti.

Uz naše, već stare, korporativne partnere tvrtke Hipp, Meggle i Pevec pridružila nam se i Splitska banka.

Kampanja ‘Budi mi prijatelj’ i sedmu godinu za redom uspješno je ostvarila svoje ciljeve.