Donirajte online

„Budi mi prijatelj“: Jacques Houdek za udrugu Ludbreško sunce, Ludbreg

Peti ovogodišnji projekt u kampanji „Budi mi prijatelj“ je kupnja kombi vozila za siguran i nesmetan prijevoz djece s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom. Svi oni članovi su udruge Ludbreško sunce iz Ludbrega koja za njih organizira brojne aktivnosti, prijevoz, stambene zajednice, poludnevni boravak i dr. Oni se svakoga jutra bude u strahu jer nisu sigurni hoće li moći u školu, kod liječnika ili na terapije. Nakon 15 godina i svakodnevnih 300 kilometara uzduž i poprijeko Varaždinske županije njihov veseli žuti kombi otkazao je poslušnost.

Kum projekta Jacques Houdek otišao je do Ludbrega vidjeti u čemu je problem.  Zajedno s djecom, kojoj je taj kombi prijeko potreban za svakodnevno funkcioniranje, sve nam je objasnio na najbolji mogući način – pjesmom.

Pozivom na 060 9007 (6,25 kn s PDV-om) omogućit ćemo im novi kombi, koji im je zbog njihova zdravstvenog stanja i integracije u društvo, prijeko potreban. Jer, kako su Jacques i djeca to lijepo rekli pjesmom, „Kad se male ruke slože, sve se može!“

Sve što smo napravili, ali i više od toga, pratite na programu RTL-a 10. prosinca u našoj emisiji uživo Budi mi prijatelj.

Projekte udruge „RTL pomaže djeci“ možete podržati doniranjem na tri načina:

•   pozivom na humanitarni broj telefona 060 9007 (6,25 kn s PDV-om)

• direktnom uplatom na žiro-račun udruge otvoren u Splitskoj banci HR3623300031500205808

• putem kreditne ili druge kartice na našoj internet stranici www.rtlpomazedjeci.hr