Udruga za humanizaciju bolničkog liječenja djece Karlovca i Karlovačke županije

O Udruzi:Udruga za humanizaciju bolničkog liječenja djece Karlovca i Karlovačke županije „Sveta Veronika“ osnovana je u veljači 2007. godine u prostoru Opće bolnice Karlovac s ciljem pružanja psihosocijalne pomoći hospitaliziranoj djeci. Udruga promiče humanitarne, obrazovne, zdravstvene, socijalne, kulturne i relaksacijske interese djece u bolnici, a dosad je organizirala različite vrste aktivnosti: vrtićke radionice, učilice, keramičke radionice, lutkarske radionice, izradu nakita, aranžerske radionice i glazbene radionice. Obilježavaju se razni blagdani i praznici, organiziraju se izložbe, suradnja se ostvaruje i s drugim institucijama.

O projektu: Projekt pod nazivom „Za osmijeh djeteta u karlovačkoj bolnici“ već se uspješno provodi nekoliko godina i iza sebe ima mnogobrojne odlično provedene aktivnosti. Kako bi takav rad i dalje donosio barem tračak radosti i bezbrižnosti djeci koja, nažalost, moraju neko vrijeme boraviti u karlovačkoj bolnici, Udruga mora osigurati sredstva za razne materijale koji su im neophodni za realizaciju radionica. Udruga „RTL pomaže djeci“ je donirala sredstva za materijale koja će biti korištena u budućim radionicama.

Donacija: Ukupna vrijednost donirana za ovaj projekt iznosi 6.200,00 kn.

Kontakt: Udruga za humanizaciju bolničkog liječenja djece Karlovca i Karlovačke županije „Sveta Veronika“ Miroslava Krleže 13, Karlovac
Tel: 047 431 203
E-mail: udruga.sv.veronika@gmail.com Gđa. Nada Beljan (predsjednica)

DONIRAJTE SREDSTVA POZIVOM NA BROJ
060 9007
CIJENA POZIVA 0,83 EUR s PDV-OM
DONIRAJTE ONLINE PUTEM KREDITNIH KARTICA